Wanneer je een nieuwe vloer in je woning gaat leggen, is het slim om eerst met experts te overleggen. Bij Laminaat Amsterdam helpen ze je graag met kiezen van een nieuwe vloer. In deze blog gaan we je daar meer over vertellen.

Laminaatvloer

De laminaatvloer is goedkoop. Deze is in verschillende uitvoeringen te krijgen. Als je een vloer wil met een echte houten uitstraling, dan is de laminaatvloer echt iets voor jou. Daarnaast gaat de vloer lang mee en is met een vochtige doek gemakkelijk schoon te maken. De verhouding tussen de prijs en de kwaliteit is goed. Bij laminaat amsterdam vertellen ze je er graag meer over. 

Een gietvloer

Tegenwoordig is de gietvloer erg populair dit is een gegoten vloer van kunststof. Deze is zelfs nat te dweilen. Hij is erg sterk en krast niet zo heel snel, dan kun je zelfs een extra coating laag voor aan laten brengen. Verschillende soorten kleuren. Wil jij bijvoorbeeld een vloer die lijkt op echt beton, dan is de beton uitstraling gietvloer echt iets voor jou.

Hout vloer

De houten vloer is gemakkelijk in het onderhoud, maar kan niet goed tegen water. Wist je dat dit type vloer gemakkelijk gerepareerd kan worden mochten er dingen zijn die niet goed zijn? Een houtkleur is duur en het idee is al eeuwen oud. We zagen het vroeger in kastelen en paleizen. Tegenwoordig ligt ie ook gewoon bij de mensen thuis.

Welke vloer moet ik kiezen?

Wanneer je een goedkope vloer wil, dan is de laminaatvloer goed. Wie wat meer te besteden heeft, kiest voor een gietvloer vanwege zijn duurzaamheid. Voor de meer romantische look raden we je aan om te gaan voor een houten vloer.

Blijf ons volgen voor steeds meer leuke blogs. We houden je op de hoogte als het gaat om zaken op terrein van wonen en stijl. Veel succes met het kiezen van je nieuwe vloer.