bouwpartners

Aluminium scheiden

Afval scheiden is steeds belangrijker. Met een kantelbak wordt het scheiden van afval een stuk makkelijker

Aluminium op maat

Aluminium is een metaal dat eenvoudig op maat gemaakt kan worden. Dit kan zowel voor industriële doeleinden zijn, als voor particuliere doeleinden. In beide gevallen kan er dan contact opgenomen worden met een aluminium gieterij in de buurt.

Hijsenenzo

Op zoek naar een elektrische takel? Bij Hijsenenzo vind je een groot aanbod voor toepassing in de voedselindustrie, bouw, metaaltechniek en werktuigbouw.

Robuust hang- en sluitwerk

Veiligheid hangt samen met de kwaliteit van een slot. Vraag een expert om deskundig advies. Pro-Slotenmaker is een slotenmaker Almere met ruime ervaring in driepuntssluitingen.

Rookgasafvoer

Voor een goede rookgasafvoer heeft u goede leidingen nodig. Met slechte leidingen kan er een lekkage ontstaan en dit zorgt voor onveilige situaties. Zorg dus voor een enkelwandige konstof rook-afvoer.

Ladders in alle maten

bij steigerverkoop.nl zijn de ladders er in bijna alle maten. Veilig en voordelig.

Nieuwe verlichting

Toe aan nieuwe verlichting? inbouwspots zijn de ideale oplossing.
vergelijk inboedelverzekeringen bij verzekering.nl

Wat heb je aan telescoopstelen?

Als je een telescoopsteel hebt, dan kun je makkelijker bij de ramen komen wanneer je ramen aan het schoonmaken bent.

Schanskorf schutting voor in de tuin

De tuin is een heerlijke plek om tijdens warme zomeravonden te vertoeven. Een beetje privacy is dan vaak wel gewenst en dat kun je met een mooie schanskorf schutting realiseren. Deze schuttingen zijn recyclebaar, modern en decoratief.

Baestmachina 

Baestmachina is aanbieder van verschillende gereedschappen en kan deze op maat laten maken. Kijk binnenkort op hun nieuwe website.

Huur een verhuisbedrijf voor je verhuizing

Wil je jezelf graag de spierpijn en de nodige stress en kopzeggen besparen? Dan doe je er goed aan om een verhuisbedrijf in te schakelen die de verhuizing van je overneemt.

ERP systeem voor de bouw

Een tool die veel werkzaamheden automatiseert is in de bouw ideaal. Een ERP systeem kan dit voor jouw bedrijf in werkelijkheid brengen. Lees de mogelijkheden op de website van ERPoverzicht.nl.

Maars Living Walls

Wanneer het gaat om het op een leuke en effectieve manier inrichten van een kantoorruimte, dan is er geen betere onderneming dan Maars Living Walls om mee in zee te gaan!

Amsterdams schilderbedrijf

Woonachtig in de regio Amsterdam en wil je graag je muren opnieuw geverfd hebben? Kijk dan op de website van Schulpzand.

Ruimte besparen in je huisje!

Je huis is een plek van comfort, natuurlijk wil je zoveel mogelijk ruimte hebben om te genieten. Maar vaak is dit niet zo gemakkelijk. Op www.haagsbeddenbedrijf.nl kan je meubels en bedden vinden die speciaal zijn gemaakt voor kleine ruimtes.

Maak je eigen unieke look in huis!

Probeer je huis een op te frissen met een nieuwe look! Leg vloertegels neer en experimenteer met de mogelijkheden. Zo kan je een unieke look geven aan je huis. Een verandering in huis is altijd leuk.

vloertegels

Vintage is weer in!

Probeer je meubels op te frissen met een vintage design.

Geef je muren een boost!

Door stukadoorgereedschap aan te schaffen kan je zelf je eigen muren stukadoren. Dat bespaart ook weer geld!

Innovatieve systemen om je vloer aan te leggen

Het innovatieve tegel leveling systeem is de nieuwste en makkelijkste manier om vloeren te leggen. Neem een kijkje!

Specialisten in bouwkunde

CNCPT-A is een team van bouwkundige experts die je kunnen helpen met alles op het gebied van ruimtelijke ontwikkelingen.

Specialisten in bouwkunde

CNCPT-A is een team van bouwkundige experts die je kunnen helpen met alles op het gebied van ruimtelijke ontwikkelingen.

Aya of Sweden boxspring: Het toppunt van luxe

Beleef een onvergelijkbare slaapervaring met de stijlvolle Aya of Sweden boxspring. Esthetiek ontmoet functionaliteit.

Aluminium en Zonne-energie: Een Combinatie voor de Toekomst

Terwijl aluminium een geweldig materiaal is voor veel toepassingen, kun je ook denken aan andere moderne innovaties. Bekijk lumex.nl voor meer informatie over zonne-energie en de voordelen ervan.